perjantai 19. lokakuuta 2012

Löhöten höllätään

Syysloma lopuillaan.. ei kyllä tavallaan kaduta ollenkaan että loma on mennyt vaan nukkumiseen ja olemiseen kotona sohvalla löhöten. Viikolla saa mennä ja tulla niin on kyllä ihana vähän höllätä myös joskus. Yleensä mulla on kauhee stressi lomalla jos en tee mitään, mutta nyt on ihana ottaa rennosti ja myös keli on ollut tosi huono ettei kyllä oo ollut oikein intoa lähteä minnekään. Ja hassuinta tässä on se että joka päivä mietin että voishan sitä töissäkin olla ja kouluunkin vois lähteä kohtapuoliin.

 
Myös aikani kului lomalla yhdessä ompelukoneen kanssa. Löysin yks päivä eurokankaan paloista aivan ihanan vaaleenpunaisen villakankaan ja juuri sopivan palasen jakkuun. Kuvia ja tekstiä jakusta myöhemmin kun saan kuvattua valmiin jakun.

Mutta anyway tänään olin Hakametsän hallissa katsomassa Tappara-Saipa. Ei niin kyllä tuo jääkiekko kiinnosta mutta onhan se nyt kivempaa kattoa hallissa kun kököttää tv:n ääressä.
Huomenna olisi aamusta nokka kohti Lahti cityä. Luvassa olisi serkkukultien vahtimista, mitäköhän kaikkea niiden päänmenoksi taas keksiskään.




xoxo Jansku



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti