tiistai 9. lokakuuta 2012

Eipä mitään ihmeellistä

En sitten ymmärrä, kaikki mun päivät on yleensä hyviä ja muut aina valittaa kun koulussa tai töissä menee huonosti. Viime torstaina alko mun kauheiden päivien putki. Juuri töitten jälkeen menin kiertelemään kauppoja ja eikä löytynyt yhtään mitään. Sitten kävin ostamassa sokokselta konvehtirasian töihin kun perjantaina on viimeinen päivä Morsiusgalleriassa ja niin tietenkin perjantaina hyppäsin bussiin aamulla ja tajusin että unohin sitten sen konvehtirasian.
Perjantaina töissä oli kivaa, viimenen päivä ja viimeiset inventoinnin. Inventoin miesten kravaatteja ja vöitä. Oli kyllä kiva olla sielä työssäoppimassa, suosittelen sitä kaikille vaatetusalan opiskelioille!
Töitten jälkeen kävin ostamassa eurokankaasta mallinuken kun Tullinorin eurokankaassa oli muuttomyynti. Se makso 25 euroa, sen jälkeen.lähettiin keilaamaan kauppiin Paulinan ja Aapon kanssa. Kerittiin keilaamaan 30min ja sekin meni ihan perseelleen. Päätettiin et lähetään leffaan kun tästä ei tulli mitäään Sitten vielä sato ja oli kylmää.... Kun oltiin Plevnassa niin about 30min mietettiin mitäs me kattellaan, sielä ei oikein tullu mitään ja mentiin kattoon Madagascar 3 3D dubattuna. Mutta se oli kyllä hyvä!
 

Lauantaina mentiin Paulinan kanssa shopshop ja juu ei löytynyt oikein mitään. Boonuskirpparilta löysin takin 9e ja paidan 1e ja pari dvd:tä Paluu siniselle laguunille ja Pinnan alla.
Sitten vielä olin aamulla Paulinalle silleen että ei tänään sada ja ei otettu sateen varjoa mukaan. Juostiin  sitten sateessa ympäri tamperetta ja pukeutuminenkin oli sään mukainen että olin vähän jäässä ja märkä kun pääsin illalla himaan.

xoxo Jansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti