lauantai 27. lokakuuta 2012

Final day

Lunta tulvillaan, on raikas talvi sää... viimeinen työ päivä Ompelun helmessä ja perjantai. Ihana oli herätä ja katsoa ulos ikunasta ja sielä oli maa valkoisena. Kyllä muuten piristi aamua lumi sade ja pieni pakkanen. Siinä sitten aamulla mietittiin Miran kanssa että vaan 2 kuukautta niin joulu on jo ohi. Mihinkä tää aika on taas mennyt? Sitten mietin että viime perjantaina olin keräämässä siskon kanssa mummulassa luumuja ja nyt perjantaina olisi voinut tehdä vaikka lumiukon !?



Anyway, töissä pienensin yhden asiakkaan puvunhousut. Se oli kyllä kiva homma kun en oo koskaan vielä pienentänyt  puvunhousuja ja tajuta että se on ehkä pienennyksissä kaikista helpoin, kun aina oon ajatellut kurkistaessä puvunhousujen saumoja että joutuisi paljon purkamaan ja sumplimaan, mutta ei sittenkään.
Päivän päätteeksi lähdettiin Helmin ja sen poikaystävän kanssa kaffille Taikapapuun,  Tuomiokirkonkatu 26, Tampere.


Oli kyllä tosi kiva olla Helmillä työssäoppimassa. Sain paljon vinkkejä ja tehtyä paljon sellaisia juttuja mitä en ole vielä tehnyt ja oli kiva tutustua mitenkä tuollainen oma yritys sitten käytännössä toimii ja kuulla hyviä ja huonoja puolia oman yrityksen perustamisesta ja kaikista mukavinta oli tutustua Helmiin! Helmi oli aivan mahtava ja ihana pomo!

xoxo Jansku
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti