tiistai 4. syyskuuta 2012

Elämäni ei ole tylsää

Sponttaani on parasta! Eilen koulun jälkeen tulin kämpälle ja vaihdoin vatteet rennoiks ja aloi huilimaan. Suvi tuli koulusta ja ehdotin että lähetäänkö kauppaan? bussi lähti 4 min päästä, äkkiä vaihdoin vaatteet ja juostiin bussiin, kerettiin niinku justiinsa bussi oli kyllä lähössä mutta kyllä se sitten lopuks huomas meidät.
 Seppälästä löytyi harmaa kynsilakka 50 snt, hanskat 2e ja sellainen aivan ihana tekoturkis kaulahuivi 1e se on aivan ihana ja käy monen vaatteen kanssa ja sopii just mun tyyliin ! Käytiin myös kirpparilla ja mukaan tuli pari vhs:ää yhteensä makso 1 e ja ihana vaaleenpunavalkonen neulelivi tuunattavaksi!
Vähän väsynyt olo.. eilen tuli myös valvottua Suvin ja Vilman kanssa. Yöllä luettiin horoskooppeja netistä, ennustettiin kädestä ja korttejen avulla, puhuttiin pojista ja kaikesta mahdollisesta! Oli kyllä mahtista! 

 Tänäänki oli kyllä hyvä päivä, koulussa oli kivaa ja kulttuuriopin tunnilla katottiin elokuvaa Coco Chanel.
Ei päästy vielä loppuun saakka mutta jäin kyllä koukkuun! Suosittelen kaikille, joita kiinnosta Chanel ja muoti. Siinä nähtiin upeita vaatteita ja kuinka jostain mahottomasta voi tulla jotain mahdollista!



Myös tänään tehtiin Suvin kanssa sponttaani lähtö keskustaan ja kävin sitten ostamassa samaisen tekoturkis kaulahuivin yllärinä rakkaalle bf Miralle!  Ajattelin et kun mää tykään niin sekin tykkää niin voidaan olla sitten sammareita.

 Nyt on masu täynnä hyvää suklaa kakkua kun ihan Vilma eilisen illan leipoili synttärikakkua meille täksipäiväksi! 
Hyvää synttärii Vilma <3

xoxo Jansku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti